Kila Vin

..egen import fra små kvalitetsbevidste vingårde.

Månedens vine


Klik på billedet for stor udgave

DOC Colheita Beira Douro 2014

Land: Portugal
Producent: Quinta Beira Douro
Område: Douro
Druer: Tinta Amarela, Souzao, Touriga Francesa, Touriga Nacional, Tinta
Fad: 12 måneder i ny fransk eg.
Alkohol : 15%

Smagning: Dyb mørk rubin i farve med en næse af morel kirsebær, figner og ribs. Ganen er mødt af fine tannin, mørke sommerfrugter og afsluttes med en krydret peber og røg. I munden føles en den rund og silkeagtig.

Nydes til Rødt kød krydret med et strejf af oregano, timian og sort peber. Vildtretter med svampe og andre kraftige retter.

Her har vi en kæmpe vin fra en meget respekteret producent. Denne 2011 Quinta Do Malhô fra Douro-regionen giver dig alt det du kan forvente af en portugisisk rød blanding
Som en forholdsvis lille vinimportør er vi stolte over at have denne fantastiske vintage.
2011-vintage er blevet bedømt 90/100 af vinentusiast og en gennemsnitlig score på 4,5 på Vivino.

99,00 DKK
36 stk på lager

Yderligere information

De autentiske karaktervine fra vores to Quintas vidner om kærligheden og respekten for Douro -vinarven og inviterer dig til at rejse.

Smagsnoter Farve: Smuk rubinkappe Næse: Intense aromaer af lakrids og blommer

Mund: Elegance og smag af frugt og smeltede tanniner.

Nydes til: Osso buco, tournedos, karamelliseret kylling med rød peber.

Egenskaber
Vingårdens arbejde udføres i hånden på grund af vingårdens skrænt. Alle kontroller er manuelle uden brug af herbicider og organisk gødning. Dyrkning af jord, som er blevet komprimeret i årevis,udføres af hestetrukne plove. Under høsten plukkes bundterne i hånden og lægges i små kasser

. Vinifikationen begynder med at træde under fødderne i Douros traditionelle "lagares" for at udtrække aromaerne, tanninerne og farven på druerne. Derefter blandes saften af ​​de forskellige sorter og fermenteres derefter i tønder eller kar ved en lav temperatur på 16 ° for at beskytte vinernes frugtagtig karakter.