Kila Vin

..egen import fra små kvalitetsbevidste vingårde.

Klik på billedet for stor udgave

Les Parcellaires Sauvignon Gris

IGP COTES DE GASCOGNE
Drue: Pinot Gris
Alkohol: 12% Vinene fra Les Parcellaires-serien er vinificeret i hjertet af Gascogne, ved foden af ​​Pyrenæerne på det historiske terroir af Bas Armagnac.

Gascon-mikroklimaet, den gulbrune sandundergrund og hele Domaine de l'Herré-teamets søgen efter ekspertise afføder cuvéer med enestående aromatisk kraft.

Smagsnoter Farve: Strålende farve med grønne refleksioner. Næse: Røgede noter af pistolflint og frisk citrus Smag: Saltvandsfornemmelser, stor længde, citrusnoter Parringer: Fisk og skaldyr, fisk, hvidt kød, blå oste

79,00 DKK
90 stk på lager

Yderligere information

Det historisk Armagnac, vingården Côtes de Gascogne strækker sig over 20.000 ha fra den sydlige del af Landes til foden af ​​Pyrenæerne. Dens solrige bjergskråninger, kølige nætter og lerholdige jorder gør det naturligvis til det bedste hvide terroir i Sydfrankrig. For at bevare aromaerne høstes druerne tidligt om morgenen og sendes straks til INERTYS-pressen, højteknologisk udstyr til at kontrollere enhver risiko for oxidation under den delikate pressefase. Efter kold stabilisering og bundfældning gærer vinene langsomt ved 16°C.