Kila Vin

..egen import fra små kvalitetsbevidste vingårde.

Klik på billedet for stor udgave

Seguinots «Age Inconnu»

Seguinots «Age Inconnu» (årtier) En enestående blanding af eaux-de-vie fra Grande Champagne.

Denne Cognac har en elegant næse og forbløffer med sine delikate træagtige noter og dens let røgede duft. Sofistikeret og krævende, «Age Inconnu» afslører sin kvintessens gennem sin dvælende smag, suppleret med berusende noter af krydderier og bitter appelsin.

799,00 DKK
6 stk på lager

Yderligere information

Hvad kendetegner Seguinot:
I hjertet af de mest prestigefyldte årgangsvine i Cognac-regionen har Seguinot nu en af de mest bemærkelsesværdige vinarv. "Grande Champagne" giver Seguinot cognac en utrolig finesse samt fremragende lagringsegenskaber. Kalkstensjorden, et resultat af tusinder af års naturlig evolution, er i dag forstærket af Seguinot-familiens intuition og fingerfærdighed.

Vin- og druehøst:
«Ugni-Blanc» er den vigtigste drue, der er udvalgt til at lave eau-de-vie, der er bestemt til at blive omdannet til cognac. Høsten starter, så snart druen når modenhed, normalt fra begyndelsen af oktober for Seguinot cognac

Destillation:
Umiddelbart efter høsten går druerne i vinpressen. Den opnåede saft gæres straks. Hos Seguinot udføres dette trin med den største omhu. Det har en afgørende indflydelse på slutkvaliteten af deres cognac. Destillationen begynder efter flere dages gæring. Det afsluttes i slutningen af den følgende marts.

Aldring:
Under sin langsomme lagring i tønder i deres kældre er cognacen i kontakt med luften, der omgiver den. Det absorberer træets aromaer, hvilket giver det dets farve og buket. Det resulterende forhold mellem luften, træet og cognacen er et fascinerende fænomen. En del af alkoholen fordamper langsomt. Årligt svarer det til 20 millioner flasker. Fra oldtiden er denne reaktion poetisk blevet kaldt "englens andel". Disse dampe producerer en svamp på væggene i deres kældre og bygninger, som gør dem dem meget karakteristiske.

Blanding:
Kældermesteren er dirigenten i fremstillingen af cognac. Hans store erfaring, hans stringens og hans intuition, giver ham mulighed for at samle subtile eaux-de-vie af forskellige aldre og årgange. Ud fra et væld af mulige kombinationer kan han finde en unik cognac, der er i stand til at forføre snesevis af entusiaster.



Italiensk visit.

 

Besøg fra Italien.

- Stefano Pederiva

Ebberup (Garagen) - Onsdag den 29. maj, kl. 19:00 - 21:00 ca.
Odense (Vinkælderen) - Torsdag den 30. maj, kl 17:00 - 19:00 ca.

Pris pr. person kr. 250,00
Venligst bestil på SMS 22481051 - oplys antal og sted.
Bestilling, senest torsdag den 23. maj - gerne tidligere.

Program
Velkomst med et lille glas Prosecco.
Indlæg fra Stefano Pederiva med smagning af vine.

Vine:
Passarina CIAVOLICH
Region: Abruzzo
Drue: Pecorino 

Ficiligno DOC Sicilia
BAGLIO DI PIANETTO.
Druer:Insolia - Viognier

Rosada Dolianova
Sardinien
Drue: Cannonau.

Ciavolich, Montepulciano D’Abruzzo
Region: Abruzzo 
Drue: Montepulciano


Il Principe, Bolgheri Rosso DOC
Podere Roseto
Druer: Cabernet Sauvignon - Cabernet Franc - Merlot


Amarone “Terra di San Zeno” 2016 Corteforte
Druer: 65% Corvina og Corvinone, 20% Rondinella, 10% Molinara samt 5% andre forskellige druer.


Servering af anretning og hygge med evt. spørgsmål.

Menu:

Vi serverert en lille anretning med italienske lækkerier - og naturligvis mit lækre foccacia og pesto:)

 


Roséfestival på Prinsevej 2, lørdag den 22. juni 2024

Årets Roséfestival på Prinsevej 2, Ebberup

Lørdag den 22. juni 2024, kl. 14.00 - 18:00

 

Prinsevej 2, Ebberup.

Tilmelding SMS eller telefon 22481051 (Skriv navn, antal og telefonnummer)

Pris pr. Person kr. 350,-

Program.

14:00.  Velkomst med et glas Procceco Rosé

 

14:30. Præsentation af de udvalgte Rose vine med tilhørende småretter.

16:30. Smagning afsluttes.

Mellem 16:30 og 18:00 er RoseBaren åbent og der kan købes glas eller flaske vin.

18:00 Tak for en hyggelig og smagsfuld eftermiddag🥂☀️ - og fortsat god sommer☀️


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk