Passarina
Region: Abruzzo
Pecorino Colline Pescaresi IGP
Druesorter: Pecorino - Håndblukket
Høstperiode: august – september
Serveringstemperatur: 10°C
Druerne afstilkes og presses blødt. Herefter gærer mosten under kontrolleret temperatur i rustfri stålkar.
Når gæringen slutter, flyttes en lille del af den i fransk eg til en kort lagring i tre måneder.
I slutningen af februar samles vinene igen og tappes på flaske for at fortsætte
ældning i omkring to måneder.
En frisk vin som i både duft og smag giver mange oplevelser. Grøn peber, citrus, og krydderurter som timian, salvie, enebær, rosmarin. Alt sammen afrundet af fersken/abrikos.
Den høje syre og mineralske slutning forstærker smagen.
Nyd den til fisk og skaldyr, eller lette retter med fjerkræ.
Det er en meget brugbar vin, med både friskhed og dybde.
99,00 DKK
0 stk på lager