Kila Vin

..egen import fra små kvalitetsbevidste vingårde.

Klik på billedet for stor udgave

Cantine di Dolianova, Anzenas

Cantine di Dolianova
Sardinien
90% Cannonau, 10% naturlige røde druer.

Farve: intens rubinrød, med granatreflekser, når den ældes.
Bouquet: intens og vedvarende, æterisk, vinøs, med antydninger af bær. Smag: varm og omsluttende, fyldig, rigtig tannin.

PRODUKTIONSOMRÅDE
Territorium omkring vingården, kendetegnet ved medium-tekstureret jord bestående af leret kalksten af ​​miocæn oprindelse, medium kuperet beliggenhed, sub-tørt klima.

PRODUKTIONSTEKNOLOGI
Efter afstilkning og knusning sendes druerne til gæring, som varer i 8-10 dage ved en temperatur på 26°C. Herefter dekanteres vinen i glaseret cementtanke, hvor den malolaktiske gæring finder sted, og efterfølgende lagres den i nogle måneder. Den frigives tidligst den 10. april efter høsten.

Nydes til: Ideel til stege, vildt og oste med en kraftig og krydret smag.

99,00 DKK
180 stk på lager

Yderligere information

Cantine di Dolianova fik sin begyndelse i 1949.
Dengang i et meget tilbagestående Sardinien, mødtes en gruppe vinbønder for at lave et kooperativ for at forsøge i fællesskab, at bruge hinandens personlighed og skabe noget sammen, som kunne forbedre kvaliteten ved fælles indsats, hvilket gav styrke til enkeltpersoners engagement.

Med 1.200 hektar egne vinmarker er Cantine di Dolianova den klart største vingård på Sardinien. De er i stand til at sælge over 4 millioner flasker hvert år og eksportere sine produkter til 5 kontinenter.

Der er over 300 medlemmer som leverer druer til Cantine di Dolianova.
De laver fremragende vine, der er blevet tildelt priser og anerkendelser over 100 gange i de sidste 10 år.
Om deres vine siger de selv " hver flaske er en hymne til Sardinien ". De dedikerer alt deres passion til de typiske vinstokke på Øén (især Cannonau, Monica, Nuragus, Moscato, Vermentino).



Italiensk visit.

 

Besøg fra Italien.

- Stefano Pederiva

Ebberup (Garagen) - Onsdag den 29. maj, kl. 19:00 - 21:00 ca.
Odense (Vinkælderen) - Torsdag den 30. maj, kl 17:00 - 19:00 ca.

Pris pr. person kr. 250,00
Venligst bestil på SMS 22481051 - oplys antal og sted.
Bestilling, senest torsdag den 23. maj - gerne tidligere.

Program
Velkomst med et lille glas Prosecco.
Indlæg fra Stefano Pederiva med smagning af vine.

Vine:
Passarina CIAVOLICH
Region: Abruzzo
Drue: Pecorino 

Ficiligno DOC Sicilia
BAGLIO DI PIANETTO.
Druer:Insolia - Viognier

Rosada Dolianova
Sardinien
Drue: Cannonau.

Ciavolich, Montepulciano D’Abruzzo
Region: Abruzzo 
Drue: Montepulciano


Il Principe, Bolgheri Rosso DOC
Podere Roseto
Druer: Cabernet Sauvignon - Cabernet Franc - Merlot


Amarone “Terra di San Zeno” 2016 Corteforte
Druer: 65% Corvina og Corvinone, 20% Rondinella, 10% Molinara samt 5% andre forskellige druer.


Servering af anretning og hygge med evt. spørgsmål.

Menu:

Vi serverert en lille anretning med italienske lækkerier - og naturligvis mit lækre foccacia og pesto:)

 


Aspargesfestival i Garagen, fredag den 17. maj 2024.

👆Klik på billedet og se programmet  👆

UDSOLGT
 

Aspargesfestival i "Garagen"

Fredag den 17. maj 2024, kl. 17:00 - 20:00

 

 


Roséfestival på Prinsevej 2, lørdag den 22. juni 2024

Årets Roséfestival på Prinsevej 2, Ebberup

Lørdag den 22. juni 2024, kl. 14.00 - 18:00


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk