Kila Vin

..egen import fra små kvalitetsbevidste vingårde.

Klik på billedet for stor udgave

Valpolicella Ripasso Superiore Bio 2018

Valpolicella Ripasso Superiore Bio 2018 Vingård: Corteforte
Druer: Corvina, Rondinella, Molinara
Alkohol 14%

Rubinrød farve. Ren duft, der antyder skovbund, sure kirsebær og blommer med krydrede noter af læder og peber. Krop er robust og kompleks.

På Corteforte producerer de ca. 9.000 flasker Ripasso om året. Her er der virkelig tid til at forfine varen.
Gæringen foregår i små beholdere af rustfrit stål og står på indtil alle sukkerarterne er blevet omdannet til alkohol med hyppig pumpning for at maksimere udtrækningen af farve og smag.

Corteforte’s Ripasso Superiore betegnes som kvalitetsvin med god gemme potentiale.

Corteforte Amarone Della Valpolicella (Verona/Garda)

Corteforte holder til i en gammel bygning fra det 15. århundrede og har tidligere tilhørt en fornem familie, men har siden 1990 været ejet af Carlo Maria Cerutti og han har siden 1993 lavet en række vine fra sine små 3 hektar vinmarker, hvor han dyrker de normale Corvina, Corvinone, Rondinella og Molinara druesorter.

Det typiske ved Amarone er processen til at producere vinen gennem den tørrede drue. Faktisk placeres druerne efter høsten i et termostyret lager på specielle stativer frem til januar. Først da er de druer, der har mistet en del af væsken, blødt presset og genmonteret på skindet, som giver den sødeste smag.

Corteforte er en af de ældste vinmarker i området og ligger omkring villaen dateret 1400 med 2 tårne, en slags juveler med gamle rammer og forniture.

De fleste af vinene er nu økologisk certificeret (biologisk) eller vil snart blive frigivet som sådan.

199,00 DKK
0 stk på lager



Italiensk visit.

 

Besøg fra Italien.

- Stefano Pederiva

Ebberup (Garagen) - Onsdag den 29. maj, kl. 19:00 - 21:00 ca.
Odense (Vinkælderen) - Torsdag den 30. maj, kl 17:00 - 19:00 ca.

Pris pr. person kr. 250,00
Venligst bestil på SMS 22481051 - oplys antal og sted.
Bestilling, senest torsdag den 23. maj - gerne tidligere.

Program
Velkomst med et lille glas Prosecco.
Indlæg fra Stefano Pederiva med smagning af vine.

Vine:
Passarina CIAVOLICH
Region: Abruzzo
Drue: Pecorino 

Ficiligno DOC Sicilia
BAGLIO DI PIANETTO.
Druer:Insolia - Viognier

Rosada Dolianova
Sardinien
Drue: Cannonau.

Ciavolich, Montepulciano D’Abruzzo
Region: Abruzzo 
Drue: Montepulciano


Il Principe, Bolgheri Rosso DOC
Podere Roseto
Druer: Cabernet Sauvignon - Cabernet Franc - Merlot


Amarone “Terra di San Zeno” 2016 Corteforte
Druer: 65% Corvina og Corvinone, 20% Rondinella, 10% Molinara samt 5% andre forskellige druer.


Servering af anretning og hygge med evt. spørgsmål.

Menu:

Vi serverert en lille anretning med italienske lækkerier - og naturligvis mit lækre foccacia og pesto:)

 


Aspargesfestival i Garagen, fredag den 17. maj 2024.

👆Klik på billedet og se programmet  👆

UDSOLGT
 

Aspargesfestival i "Garagen"

Fredag den 17. maj 2024, kl. 17:00 - 20:00

 

 


Roséfestival på Prinsevej 2, lørdag den 22. juni 2024

Årets Roséfestival på Prinsevej 2, Ebberup

Lørdag den 22. juni 2024, kl. 14.00 - 18:00


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk