Kila Vin

..egen import fra små kvalitetsbevidste vingårde.

Klik på billedet for stor udgave

Sardinien, Terresicci 2017

Cantine di Dolianova
Sardinien
Druer: 100% sardinsk Barbera.

Farve: intens rubinrød med violette refleksioner, der tenderer mod granat med aldring.
Duft: Intens, vedvarende og kompleks på næsen. Antydninger af solbær og kirsebær , hvorefter krydrede noter af kanel.
Smag: på ganen er den rund, fløjlsbløde tanniner ledsager en sprudlende og generøs struktur med en harmonisk afslutning.

Afstilkning efterfølges af maceration i cirka 12-14 dage ved en temperatur på 26-28°C. Efter lagring på reol, bliver vinen overført til glasbetontanke, hvor den gennemgår malolaktisk gæring og efterfølgende overført til barriques, for lagring i mindst 12 måneder. Efter denne periode afsluttes modningen af Terresicci i glaseret betontanke.

Cantine di Dolianova fik sin begyndelse i 1949.

Dengang i et meget tilbagestående Sardinien, mødtes en gruppe vinbønder for at lave et kooperativ for at forsøge i fællesskab at bruge hinandens personlighed og skabe noget sammen, som kunne forbedre kvaliteten ved fælles indsats, hvilket gav styrke til enkeltpersoners engagement. .

Med 1.200 hektar egne vinmarker er Cantine di Dolianova den klart største vingård på Sardinien. De er i stand til at sælge over 4 millioner flasker hvert år og eksportere sine produkter til 5 kontinenter. .

Der er over 300 medlemmer som leverer druer til Cantine di Dolianova. .

De laver fremragende vine, der er blevet tildelt priser og anerkendelser over 100 gange i de sidste 10 år.

Om deres vine siger de selv " hver flaske er en hymne til Sardinien ". De dedikerer alt deres passion til de typiske vinstokke på Øén (især Cannonau, Monica, Nuragus, Moscato, Vermentino).

229,00 DKK
60 stk på lager

Yderligere information

Cantine di Dolianova fik sin begyndelse i 1949.
Dengang i et meget tilbagestående Sardinien, mødtes en gruppe vinbønder for at lave et kooperativ for at forsøge i fællesskab, at bruge hinandens personlighed og skabe noget sammen, som kunne forbedre kvaliteten ved fælles indsats, hvilket gav styrke til enkeltpersoners engagement.

Med 1.200 hektar egne vinmarker er Cantine di Dolianova den klart største vingård på Sardinien. De er i stand til at sælge over 4 millioner flasker hvert år og eksportere sine produkter til 5 kontinenter.

Der er over 300 medlemmer som leverer druer til Cantine di Dolianova.
De laver fremragende vine, der er blevet tildelt priser og anerkendelser over 100 gange i de sidste 10 år.
Om deres vine siger de selv " hver flaske er en hymne til Sardinien ". De dedikerer alt deres passion til de typiske vinstokke på Øén (især Cannonau, Monica, Nuragus, Moscato, Vermentino).