Kila Vin

..egen import fra små kvalitetsbevidste vingårde.

Klik på billedet for stor udgave

Collines du Bourdic, Prestige blanc

Les Collines du Bourdic,
Costières de Nîmes, Cotes du Rhône
Brue: 100% Chardonnay

Denne dyrebare årgang er lagret på egetræsfade... Udstyret med perfekt balance modner denne komplekse vin gennem årene med elegance.
I duften får du smøragtige og ristede noter. Smagen er med aroma af ristede tørrede frugter og ristet brød.

Nydes til:
Fiskeboller med Nantuasauce, Torskefilet med bacon, Ravioli med gedeost eller morkler og retter af kalvekød i lys sauce.

Collines Du Bourdic

Det hele begyndte i 1928 med en håndfuld vinbønder fra landsbyerne Arpaillargues-Aureilhac, Aubussargues, Bourdic og Garrigues-Sainte Eulalie, som gik sammen om at bygge Bourdic Intercommunal Cooperative Cellar.

Fra starten af eventyret prioriteres vingården og de vinfremstillingsredskaber, som de stadig jævnligt investerer i. Drevet af et ønske om at påtage sig en innovativ ånd har de gennem generationer udviklet en knowhow, som nu er bredt anerkendt. Ofte pionerer de i, for området, nye druesorter, såsom Viognier i 1993 eller Gewurztraminer i 2010. Her dyrker de risikoen ved at gøre en forskel i druevarianter.

Fra St Chaptes til Collias, via Uzès og Ste Anastasie, strækker deres 1600 ha vingårde sig over ti kommuner.

Chardonnay, Roussanne, Muscat eller endda Syrah, Marselan, Carignan, mangfoldigheden af vores druesorter er stor og tilpasser sig perfekt til variationen i deres terroirs.

I marken:
I dag er de omkring hundrede andelsvinbønder. Det er i en ånd af enhed, at hver af dem forpligter sig til at producere kvalitetsdruer, med hensyn til beskyttelsen af miljøet. I kælderen:
Takket være stringent udvælgelse af plot og stor beherskelse af vinfremstillingsteknikker, giver de anledning til en bred vifte af vine, tro mod deres identitet.

129,00 DKK
120 stk på lager

Yderligere information

Collines Du Bourdic
Det hele begyndte i 1928 med en håndfuld vinbønder fra landsbyerne Arpaillargues-Aureilhac, Aubussargues, Bourdic og Garrigues-Sainte Eulalie, som gik sammen om at bygge Bourdic Intercommunal Cooperative Cellar.

Fra starten af eventyret prioriteres vingården og de vinfremstillingsredskaber, som de stadig jævnligt investerer i. Drevet af et ønske om at påtage sig en innovativ ånd har de gennem generationer udviklet en knowhow, som nu er bredt anerkendt. Ofte pionerer de i, for området, nye druesorter, såsom Viognier i 1993 eller Gewurztraminer i 2010. Her dyrker de risikoen ved at gøre en forskel i druevarianter.

Fra St Chaptes til Collias, via Uzès og Ste Anastasie, strækker deres 1600 ha vingårde sig over ti kommuner.
Chardonnay, Roussanne, Muscat eller endda Syrah, Marselan, Carignan, mangfoldigheden af deres druesorter er stor og tilpasser sig perfekt til variationen i deres terroirs.

I marken:
I dag er de omkring hundrede andelsvinbønder. Det er i en ånd af enhed, at hver af dem forpligter sig til at producere kvalitetsdruer, med hensyn til beskyttelsen af miljøet.

I kælderen:
Takket være stringent udvælgelse af plot og stor beherskelse af vinfremstillingsteknikker, giver de anledning til en bred vifte af vine, tro mod deres identitet.



Italiensk visit.

 

Besøg fra Italien.

- Stefano Pederiva

Ebberup (Garagen) - Onsdag den 29. maj, kl. 19:00 - 21:00 ca.
Odense (Vinkælderen) - Torsdag den 30. maj, kl 17:00 - 19:00 ca.

Pris pr. person kr. 250,00
Venligst bestil på SMS 22481051 - oplys antal og sted.
Bestilling, senest torsdag den 23. maj - gerne tidligere.

Program
Velkomst med et lille glas Prosecco.
Indlæg fra Stefano Pederiva med smagning af vine.

Vine:
Passarina CIAVOLICH
Region: Abruzzo
Drue: Pecorino 

Ficiligno DOC Sicilia
BAGLIO DI PIANETTO.
Druer:Insolia - Viognier

Rosada Dolianova
Sardinien
Drue: Cannonau.

Ciavolich, Montepulciano D’Abruzzo
Region: Abruzzo 
Drue: Montepulciano


Il Principe, Bolgheri Rosso DOC
Podere Roseto
Druer: Cabernet Sauvignon - Cabernet Franc - Merlot


Amarone “Terra di San Zeno” 2016 Corteforte
Druer: 65% Corvina og Corvinone, 20% Rondinella, 10% Molinara samt 5% andre forskellige druer.


Servering af anretning og hygge med evt. spørgsmål.

Menu:

Vi serverert en lille anretning med italienske lækkerier - og naturligvis mit lækre foccacia og pesto:)

 


Aspargesfestival i Garagen, fredag den 17. maj 2024.

👆Klik på billedet og se programmet  👆

UDSOLGT
 

Aspargesfestival i "Garagen"

Fredag den 17. maj 2024, kl. 17:00 - 20:00

 

 


Roséfestival på Prinsevej 2, lørdag den 22. juni 2024

Årets Roséfestival på Prinsevej 2, Ebberup

Lørdag den 22. juni 2024, kl. 14.00 - 18:00


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk